Coronainfo

Den 23 december infördes nya coronarestriktioner som tyvärr omöjliggör att Mässan hålls fysiskt som planerat. Projektgruppen har därför beslutat att mässan den 25 januari istället kommer att ske digitalt.Formatet på mässan blir en så kallad snurra där studenter ges möjlighet att träffa företagen och ställa frågor i mindre grupp.

Företagen är uppdelade i två grupper om 7/8. Dessa kommer mellan 10-12 och 13-15 hålla digitala mötesrum öppna (zoom, teams eller dylikt). Studenter som anmäler sig delas i sin tur också in i grupper, och slussas runt bland företagen i 15-minuters intervall, där ni får möjlighet att prata med företagen och ställa frågor. Detta ett utmärkt tillfälle att träffa företag du inte vet så mycket om/inte hade träffat annars.

Anmäl dig på/i f-sektionens hemsida eller app. Ange vilken företagsgrupp du vill vara i. Observera att om du vill prata med alla företag så måste du anmäla dig till båda tider. Grupperna är:

Grupp 1: Jane street, Axis, Institutionen för reglerteknik, Sentian, Neodev, Nano Lund samt VentureLab.

Grupp 2: Telavox, IAESTE, If, Cellavision, Lunicore, FOI, Teach for Sweden samt LARA.

Nano- och Pi-Farad berörs i nuläget inte av restriktionerna och, med reservation för att fler restriktioner tillkommer, kommer de därför att hållas på plats den 26 respektive 27 januari som planerat.

Mässa


FARAD är F-sektionen på Lunds Tekniska Högskolas årliga mässa och riktar sig till studenter på följande program:

Teknisk Fysik
Teknisk Matematik
Teknisk Nanovetenskap

Schema


FARAD evenemang:
25 Januari - FARAD-mässa
26 Januari - Nano-kvällsevenemang
27 Januari - Pi-kvällsevenemang


Plats


Matematikhuset
Sölvegatan 18
223 62 Lund

Kontakt


Sektionen
farad@fsektionen.se

Följ FARAD på:
Instagram

LinkedIn

Projektledare:
Matilda Froste
+46 76 560 70 08
farad@fsektionen.se

P.g.a. de coronarestriktioner som infördes den 23 december kommer mässan att hållas digitalt. Läs mer under fliken Coronainfo.