DAGENS FÖRETAG MÖTER FRAMTIDENS KOMPETENS

VAD VI ERBJUDER

Med en plats på mässan ingår en egen monter där studenter kan få mer information om just Er, vilken kompetens Ni eftersträvar i händelse av en eventuell anställning såväl som potentiella möjligheter för framtida sommarjobb eller examensarbeten.

GRUNDPAKET

I grundpaketet ingår en mässplats, bord, stolar och annat praktiskt. Det ingår även allmän annonsering i sektionens medier, såväl som tillgång till en företagslounge där Ni kan komma undan studenterna för en kort stund. Dessutom kommer en student att agera företagsvärd under dagen och hjälpa er med allt som ni kan tänkas behöva.

HUVUDSAMARBETSPARTNER

Utöver grundpaketet får man som huvudsamarbetspartner en större mässplats, kraftigt utökat annonseringsutrymme, kontaktsamtal, närvara vid Nano- eller π-FARAD och därtill ett lunchföredrag att hålla inför FARAD alternativt ett event efter företagets egna önskemål.

KONTAKTSAMTAL

Ert företag tillhandahåller en kravprofil för studenter ni vill komma i kontakt med. Projektgruppen levererar studenter som möter kravprofilen samt förser er med ett lugnt rum för samtalen. Företaget utformar kontaktsamtalet efter eget tycke, såvida det handlar om att rekrytera ex-jobbare, sommarjobbare eller att bara introducera företaget för studenter bestämmer Ni själva.

LUNCHFÖREDRAG

Visa upp Ert företags senaste framgång för studenter i detta mycket uppskattade format. Föredraget hålls mellan 12:15-13:00 i en föreläsningssal med plats för ca 150 studenter där just Ert företag får chansen att dels fånga upp studenter i åk 4-5 samt introducera er för studenter i åk 1-3. Vi kan med gott samvete garantera att minst 70-100 studenter kommer dyka upp.

NANO-FARAD

En nanoingenjör är en mångfasetterad framtida medarbetare med en unik bred bakgrund inom fysik, kemi, biologi och elektronik. Tvärvetenskaplighet är ledordet: här träffar Ni på ingenjörer som kan prata termodynamik med både fysiker och kemister. Ta chansen att profilera Er för studenterna vid Sveriges enda renodlade ingenjörsprogram med inriktning på nanovetenskap. Nano-FARAD startades upp under 2017 och var ett mycket framgångsrikt kvällsevent hos studenterna.

Eventet som ligger under samma vecka som FARAD-mässan startar efter klockan 17:15 med att Ni presenterar ert företag under ca 20 minuter för studenterna. Kvällen avslutas med en pub där företagsrepresentanter och studenter får chansen att mingla. NANO-FARAD kommer äga rum onsdagen den 1/2.

π-FARAD

Teknisk matematik, även känt som π-programmet, producerar ingenjörer som behärskar programvaruutveckling, matematisk och teknisk modellering samt finansiell modellering. Visa upp Ert företag för dessa studenter som med stor sannolikhet kommer att avgörande inverka på Internet of Things-revolutionen i den svenska industrivärlden.

Eventet som ligger under samma vecka som FARAD-mässan startar efter klockan 17:15 med att Ni presenterar ert företag under ca 20 minuter för studenterna. Kvällen avslutas med en pub där företagsrepresentanter och studenter får chansen att mingla. π-FARAD kommer att äga rum torsdagen den 2/2.

Vi i projektgruppen ser väldigt mycket fram emot att träffa just Ert företag på FARAD 2023!

Mässa


FARAD är F-sektionen på Lunds Tekniska Högskolas årliga mässa och riktar sig till studenter på följande program:

Teknisk Fysik
Teknisk Matematik
Teknisk Nanovetenskap

Schema


FARAD evenemang:
31 Januari - FARAD-mässa
1 Februari - Nano-kvällsevenemang
2 Februari - Pi-kvällsevenemang


Plats


Matematikhuset
Sölvegatan 18
223 62 Lund

Kontakt


Anmälan
Anmälan kan också göras här

Sektionen
farad@fsektionen.se

Följ FARAD på:
Instagram

LinkedIn

Projektledare:
William Östlund
+46 72 31 35 909
farad@fsektionen.se